Gyldendal-logo

Slik sørger du for at dine juridiske dokumenter blir lovlige og riktige i en hektisk arbeidshverdag

Rettsdata Maler og verktøy gir deg tilgang til en unik bredde med 1100 dokumentmaler, veiledninger og sjekklister for juridiske prosesser. Vi kombinerer intuitiv utfyllingsteknologi med kvalitetssikring via de fremste eksterne fagredaksjoner, slik at du kan jobbe effektivt og trygt. Få med deg vår presentasjon på TechTorget 27. april kl. 14.45 - 15.05.

Rettsdata Maler og verktøy gir deg tilgang til en unik bredde av 1100 dokumentmaler, veiledninger og sjekklister for juridiske prosesser innen en rekke fagområder. Her finner du dokumenter som for eksempel kontraktsmaler og andre maler, prosessbeskrivelser og tidslinjer - og mye mer. Med kvalitetssikring av eksterne fagredaksjoner i landets fremste advokatfirmaer og en ny og intuitiv utfyllingsteknologi, bidrar vi til at de juridiske dokumentene dine blir riktige og lovlige i en hektisk arbeidshverdag.

Gyldendal Rettsdata er hovedpartner på TechTorget

TechTorget har blitt et viktig arrangement for advokater og advokatvirksomheter som vil holde seg oppdatert på teknologiutviklingen. Rettsdata har en stand på TechTorget i morgen (onsdag) og vi gleder oss til å treffe deg der. Vi svarer på spørsmål og forteller om hvordan du kan løse dine juridiske problemstillinger ved hjelp av Rettsdata. Kom innom for en prat - vi er på plass på stand fra kl. 13.30.

  • Praktisk bruk av Maler og verktøy presenteres på TechTorget kl. 14.45

Sammen med advokat og hovedredaktør for den juridiske delen av Maler og verktøy, Ole Morten Huseby, og advokat og bruker Tonje Nesheim i Forsberg Law, presenterer vår Key Account Manger Cecilia Högrell konkrete eksempler på bruk av Maler og verktøy på TechTorget. Møt opp til vår presentasjon i "Podium Bar" kl.14.45 - 15.05.

Påmelding til TechTorget

Det er ventet mange besøkende til Gyldendalhuset når TechTorget 2022 går av stabelen. Påmeldingen er fortsatt åpen og du kan registrere din deltakelse her.